• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Meal Deal

De Mealdeal is een wisselende aanbieding. Een middel portie van 500 gram van € 5,95 voor € 4,95. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Meppel of vanaf 4 maaltijden gratis thuis in Meppel laten bezorgen.


 


Bezig met laden...
Rode bieten stamppot met een gehaktbal

Een heerlijk frisse stamppot met rode bieten, aardappelpuree, ui, magere spekreepjes en een gehaktbal.

Vanaf € 5,95 € 4,95
bestellen

Bestel nu een gezond dagmenu

In Nederland heeft men wel eens moeite met gezond eten. Drukte op het werk of andere verplichtingen zorgen er dan voor dat iemand terugvalt op snelle kant-en-klaarmaaltijden. Deze maaltijden zijn eenvoudig bij de supermarkt af te halen, maar niet altijd even gezond. Bij Meat&Meals kunt u altijd een gezond dagmenu online bestellen en afhalen. Elke maaltijd wordt dagelijks vers bereid en dit alles voor een zeer scherpe prijs! Ook handig: u kunt voor meerdere dagen maaltijden bestellen en deze of drie dagen in de koelkast bewaren of invriezen voor later gebruik.
 

Lekker avondeten van Lantinga Slagerij & Vershuis

U weet dat wij van Lantinga Slagerij & Vershuis volgens het thema “Proef de Oorsprong” werken. Wij vinden gezond leven en lekker avondeten van goede kwaliteit erg belangrijk. Ook mensen met een kleine portemonnee moeten gezond kunnen eten. Daarom hebben wij wekelijks een MealDeal: een maaltijd die éxtra scherp geprijsd is. U krijgt bijvoorbeeld een heerlijke Penne Kip Stroganoff of een Spitskoolstamppot met slavink van maar liefst 500 gram voor maar €4,95. Dat is een gezond dagmenu om ja tegen te zeggen! Ideaal ook voor ouderen waar voor zichzelf koken niet meer goed lukt. Een paar minuten in de magnetron en u heeft in no-time een warme maaltijd voor uzelf.
 

Afhaalmaaltijden 2.0

U wilt graag een gezond dagmenu afhalen? Dat kan! Bij Meat&Meals werken wij volgens het concept: online bestellen en bij de slager afhalen. U bekijkt onze webshop en voegt de maaltijden die u lekker lijken toe aan het winkelmandje. U kiest de portie en de andere maaltijdcomponenten die u er eventueel bij wilt bestellen. Denk aan een lekker toetje of een bakje rauwkost. Vervolgens betaalt u de maaltijd via iDeal en kunt u de volgende dag een gezond dagmenu afhalen bij de slager. Lekker avondeten dat tegelijkertijd erg makkelijk en gezond was, is nog nooit zo makkelijk geweest! U krijgt de kwaliteit van de slager die u gewend bent en dat tegen een aantrekkelijke prijs.