• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Italiaanse keuken

Kies hier uw gerecht uit de Italiaanse keuken. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Meppel of vanaf 4 maaltijden gratis thuis in Meppel laten bezorgen.


 


Bezig met laden...
Lasagne à la Meat & Meals

Rijkelijk gevulde lasagne met Italiaanse groenten, gehakt, tomatensaus, witte basissaus en lasagnebladen. Gegratineerd met geraspte kaas.

Vanaf € 4,95
bestellen
Macaroni

Heerlijke macaroni met Boerderijkip kipdijvlees, paprika, ui en Italiaanse woksaus.

Vanaf € 4,95
bestellen
Pasta met kip en pesto

Lekkere frisse pasta met penne, gerookte kip, pesto, champignonsaus en champignons.

Vanaf € 4,95
bestellen

Gezond afhaaleten met Italiaans tintje

Wij kunnen maar weinig mensen bedenken die wij geen plezier kunnen doen met een heerlijke Italiaanse maaltijd. Maar het bereiden van zo’n watertandende Italiaanse maaltijd kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Wij van Meat&Meals weten dit en spelen hier graag op in. Daarom kunt u vanaf nu online bij Lantina Slagerij de heerlijke pasta bestellen. Denk aan een heerlijke pasta kip pesto of een lasagne a la Meat&Meals. Een gezonde en versbereide Italiaanse afhaalmaaltijd was nog nooit zo makkelijk!
 
In de Italiaanse keuken zijn er tal van heerlijke recepten te bedenken. Dat is dan ook de reden dat ons assortiment aan Italiaanse afhaalmaaltijden met enige regelmaat wijzigt. Daarnaast bieden wij wekelijks een SpecialMeal aan, een bijzondere maaltijd die speciaal door onze chef-kok wordt samengesteld. Deze hebben we ook vaak in Italiaanse stijl. Houd onze website in de gaten voor de diverse maaltijden.
 

Ook als 1 persoons maaltijd

Als u alleen woont of vaak alleen woont is het makkelijk om terug te vallen op kant-en-klaarmaaltijden. Dat is natuurlijk zonde als u een gezond en gevarieerd eetpatroon aan wil houden. Daarom kunt u bij Meat&Meals altijd per portie bestellen. Hebt u zin om pasta te bestellen? Of een heerlijke lasagne? Deze maakt u niet gauw voor uzelf alleen. Koop dan een lekkere grote portie en eet deze heerlijk alleen op!
 

Gezond afhaaleten van de keurslager

De gerechten binnen Meat&Meals van Lantinga Slagerij & Vershuis worden dagelijks bereid met verse groenten. Daarnaast gooit onze chef-kok er dagelijks nog een snufje liefde voor de Italiaanse keuken bij. Combineer dit met de kwaliteit van de keurslager en u heeft een heerlijke Italiaanse afhaalmaaltijd volgens de Italiaanse standaarden. U bestelt heel gemakkelijk via de Meat&Meals webshop van Lantinga en betaalt met iDeal. Makkelijk toch? Gezond afhaaleten hoeft niet moeilijk en onbetaalbaar te zijn!