• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Special Meal

De Special Meal is de “Specialiteit van de Kok” waardoor er iedere week naast de 2 maandelijkse menukaart ook variatie en afwisseling is. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Meppel of vanaf 4 maaltijden gratis thuis in Meppel laten bezorgen.


 


Bezig met laden...
Shanghai stoofschotel met rijst

Heerlijke Shanghai stoofschotel met rijst, gestoofd rundvlees, sweet and sour sauce en wortels.

Vanaf € 4,95
bestellen

Uw eetpatroon variëren met een snelle gezonde maaltijd

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een drukke werkdag niet snel een ingewikkeld recept uitprobeert. Helaas komt het daardoor vaak voor dat men kiest voor een makkelijke kant-en-klaarmaaltijd. Daarom heeft Meat&Meals de SpecialMeal in het leven geroepen. Hiermee kunt u zelfs op een drukke dag van een gezonde traiteur maaltijd genieten. Bezoek daarom onze website om te kijken welke snelle gezonde maaltijd deze week de SpecialMeal mag heten.
 
Onze SpecialMeal wordt, net zoals onze andere maaltijden, bereid met veel verse en gezonde ingrediënten. Want wij snappen natuurlijk dat variatie aanbrengen in een eetpatroon erg belangrijk is. Deze variatie moet voor iedereen betaalbaar zijn en daarom zijn onze goedkope maaltijden scherp geprijsd én van slagerskwaliteit. Niet iedereen heeft een even grote eetlust, daarom kunt u voor elke maaltijd kiezen voor een kleine, gemiddelde of bourgondische portie.
 

De SpecialMeal traiteur maaltijden van de slager

Onze chef-kok kiest wekelijks zelf de ingrediënten van de SpecialMeal uit op basis van de beschikbare producten uit het seizoen. En dit proef je ook weer terug in onze dagverse maaltijden! Onze chef-kok stelt het recept op en gaat aan de slag om deze verse maaltijd te bereiden. Dit alles zodat u iedere week een heerlijke, maar vooral snelle gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.
 

Goedkope maaltijden met de kwaliteit van de slager

Het gemakkelijke van online bestellen is dat u voor meerdere dagen kunt bestellen. De maaltijden haalt u bij Lantinga Slagerij & Vershuis op wanneer het u uitkomt. Wij adviseren wel om minimaal 2 uur voordat u de maaltijden wilt ophalen te bestellen. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op. Al onze goedkope maaltijden zijn in de koelkast drie dagen houdbaar en kunnen ook in de vriezer voor l langere tijd bewaard worden. Drie minuten in de magnetron opwarmen en u heeft een heerlijke warme traiteur maaltijd op tafel.