• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Snelle hap, vers van uw keurslager!

Kunt u de energie er niet voor vinden om op zondag al een boodschappenlijstje voor de week erop te maken? Hebt u niet zo’n zin om alleen voor uzelf uitgebreid en altijd gezond te moeten koken? Bestel dan eens een dagverse snelle hap via Meat&Meals. Deze maaltijden zijn vers bereid door uw keurslager Lantinga uit Meppel en kunt u online bestellen en diezelfde dag nog afhalen. Een gezond alternatief!
 
Bij Meat&Meals kunt u op elk moment dat u wil online een bestelling plaatsen voor één dag of voor meerdere dagen. Dat zorgt er voor dat deze variant op de snelle hap wel heel makkelijk is. Onze maaltijden komen in een magnetron bestendig bakje, waardoor u deze enkel nog zelf in de magnetron dient op te warmen. Eén klik op de knop en binnen drie minuten heeft u een heerlijke, maar vooral verse maaltijd op tafel.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat u ook niet elke dag tijd hebt om de maaltijden af te halen bij de winkel in Meppel. Het is dan ook makkelijk om voor meerdere dagen maaltijden te bestellen en deze na het afhalen in te vriezen. De avond van tevoren laat u de maaltijd in de koelkast ontdooien en bij thuiskomst heeft u, wederom in drie minuten van uw tijd, een warme maaltijd. En dat zonder enige moeite!

Meat&Meals maaltijden voor ouderen

We weten allemaal dat men tegenwoordig een druk bestaan heeft. Maar we moeten natuurlijk ook de ouderen niet vergeten. Voor jezelf koken kan al gauw een lastige opgave worden door allerlei beperkingen. Een uitgebreide maaltijd is dan een hele klus. Meat&Meals wil daarom ook graag deze maaltijden voor ouderen makkelijk toegankelijk maken. Ouderen kunnen zelf via internet bestellen, maar we raden ook zeker aan familieleden hen hierbij te helpen wanneer dit niet mogelijk is.

Snel, makkelijk en gezond

De maaltijden van Meat&Meals bestaan uit verschillende maaltijdcomponenten. Zo kunt u bij de vertrouwde Hollandse maaltijd altijd kiezen uit een aardappel, groente of vlees component. Of u kiest voor een heerlijke ovenschotel of één van onze Italiaanse of Oosterse maaltijden. Ideaal als maaltijden voor ouderen, voor de druk werkende mens of voor iedereen die van een lekkere en makkelijke snelle hap houdt!