• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Over Ons

Openingstijden

Maandag: 8:30-18:00
Dinsdag: 8:30-18:00
Woensdag: 8:30-18:00
Donderdag: 8:30-18:00
Vrijdag: 8:30-21:00
Zaterdag: 8:30-17:00

Contact

Lantinga Slagerij & Vershuis
Woldstraat 61-65
7941 LG  MEPPEL
KvK: 55074138

Gezonde makkelijke maaltijden met de Meat&Meals maaltijdservice

Meat&Meals is geboren uit onze liefde voor lekker eten en de lokale ambachtelijke slagerij. Wij geloven dat het gemak van kant en klaar maaltijden niet gepaard hoeft te gaan met ongezond eten. Bij Lantinga Slagerij & Vershuis kunt u daarom online via onze maaltijdservice een gezonde en makkelijke maaltijd bestellen.
 
Maar eten moet niet alleen makkelijk zijn, het moet vooral lekker zijn! Daarom biedt Meat&Meals een uitgebreid en wisselend assortiment aan. U kunt kiezen voor een standaard maaltijd uit de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken. Maar hiernaast kunt u ook zelf een maaltijd samenstellen vanuit verschillende verse maaltijdcomponenten. Op deze manier ontstaat een gezonde en lekkere maaltijd die volledig naar uw smaak is.
 
Naast onze uitgebreide maand menu’s, heeft Meat&Meals wekelijks verschillende uitgelichte maaltijden. De MealDeal van de week, is een in die week extra voordelige maaltijd. Onze SpecialMeal van de week is een bijzondere maaltijd variatie, samengesteld door onze chef-kok.

Makkelijke maaltijd voor ouderen

Kan uw vader of moeder niet langer goed voor zichzelf koken, maar gunt u ze een lekkere, gezonde en makkelijke maaltijd? De maaltijden van Meat&Meals worden geleverd in een magnetron bestendige verpakking waarin de maaltijden 3 dagen houdbaar zijn. Maar uiteraard kunnen de maaltijden ook ingevroren worden. Zo kunt u wanneer u bij uw ouder(s) op de koffie gaat voor die komende week lekkere en gezonde kant en klaar maaltijden meenemen.

Maaltijdservice voor bedrijfsmaaltijden

Een avondje doortrekken omdat er een deadline gehaald moet worden? Of werkt u een avond of nachtdienst? Bij Meat&Meals kunt u vooraf een heerlijke, verse en makkelijke maaltijd bestellen die u kunt afhalen wanneer u dat uitkomt. Door Meat&Meals krijgt u dus gezond avondeten als personeelsmaaltijd!

Bekijk ook onze website, of de andere Meat & Meals webshops: keurslager Beverdam, keurslager van de Weg, keurslager Klaver, keurslager te Welscher en Uw Slager Kokkelkoren