• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Ovenschotels

Maak hier uw keuze uit verschillende ovenschotels. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Meppel of vanaf 4 maaltijden gratis thuis in Meppel laten bezorgen.


 


Bezig met laden...
Mediterrane ovenschotel

Een Mediterraanse ovenschotel met aardappelpuree, ratatouille en braadworst.

Vanaf € 4,95
bestellen
Ovenschotel met prei en ananas

Een heerlijk frisse ovenschotel met prei, ananas, wortel, Boerderijkip kipdijvlees en aardappelpuree. Gegratineerd met geraspte kaas.

Vanaf € 4,95
bestellen

Een makkelijke en gezonde avondmaaltijd

Wij kunnen ons het goed voorstellen. Na een lange werkdag of door andere omstandigheden heeft u niet zoveel zin om zelf een gezonde avondmaaltijd te koken. Meat&Meals helpt u hier graag een handje bij met haar maaltijdvoorziening. Elke maand stellen wij een speciaal maandmenu vast met verse ingrediënten, zodat u altijd een gezonde maaltijd kunt bestellen. Maaltijden bieden wij aan in drie porties van 400, 500 of 700 gram. Verspilling, daar hoeft u dus niet over na te denken. Zoals u gewend bent van een kwaliteitsslager, heeft u een heerlijke maaltijd voor een scherpe en eerlijke prijs. Omdat wij per portie werken, kunt u altijd een 1 persoons maaltijd bestellen. Tip: bestel een extra grote Bourgondische portie van 700 gram en eet hier twee dagen van!
 

Ovenschotel als 1 persoons maaltijd

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om altijd een 1 persoons maaltijd te moeten koken en gevarieerd te blijven eten. Recepten bestaan altijd uit ingrediënten gebaseerd op meerdere eters, waardoor u blijft zitten met ingrediënten. Daarom bieden wij bij Meat&Meals een heerlijke ovenschotel aan per portie. Wij koken de ovenschotel voor u, u hoeft enkel te kiezen welke portiegrootte u wil en online te bestellen. Eenvoudig opwarmen in het magnetron bestendige bakje of u schept het over in een ovenschaal en warmt het afgedekt in de oven op.
 

Maaltijdvoorziening van Meat&Meals

Kwaliteit staat bij een slager als Lantinga altijd voorop, dat weet u. Bij Meat&Meals maaltijdvoorziening doen wij onze uiterste best om deze kwaliteit te waarborgen door gebruik te maken van verse ingrediënten. Daarnaast wisselt ons assortiment regelmatig, waardoor het perfect past binnen een gevarieerd eetpatroon. Ook hebben wij elke week een scherp geprijsde MealDeal: een grotere maaltijd voor de laagste prijs. Of kies voor de SpecialMeal van deze week: een bijzondere 1 persoons maaltijd speciaal door onze chef-kok samengesteld.