• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord & smaakvol
Menu

Onze magnetronmaaltijden zijn wel gezond!

Op een magnetron maaltijd heerst het stigma dat deze altijd ongezond zijn. Over het algemeen komen deze magnetronmaaltijden uit de supermarkt. Maar ook een vers bereide maaltijd die u in de magnetron opwarmt is in feite een magnetron maaltijd. Maar wel een gezonde magnetronmaaltijd! En dat zijn nu precies de maaltijden die Meat&Meals aanbiedt. U bestelt online de maaltijd(en) die u wenst te eten en haalt deze op een desgewenste dag af in de slagerij. De magnetronmaaltijd is in de koelkast drie dagen te bewaren en in de vriezer nog langer.

Bereiding van magnetronmaaltijden

U weet inmiddels dat u via Meat&Meals altijd een gezonde magnetronmaaltijd kunt bestellen. Lantinga Slagerij & Vershuis bereidt dagelijks alle maaltijden vers, zodat u ’s avonds een warme maaltijd op tafel kunt zetten. En dat deze uit de magnetron komt, hoeft niemand te weten! Het enige dat wij van u verwachten is dat u onze webshop bekijkt, de (moeilijke) keuze maakt welke magnetronmaaltijden u wilt bestellen, en dat u deze bij ons in de slagerij komt afhalen. U betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig via iDeal, dus dat is al geregeld! Voor het gemak: bestel in één keer voor meerdere dagen maaltijden, dan hoeft u ze maar één keer af te halen. De maaltijden zijn in de koelkast drie dagen houdbaar.

Een gezonde en snelle magnetron maaltijd

Wij kunnen ons goed voorstellen dat een magnetron maaltijd van de supermarkt niet altijd aan uw eisen voldoet. Bij Meat&Meals staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt er altijd gebruik gemaakt van dagverse producten. Elke maaltijd uit onze Hollandse, Italiaanse of Oosterse keuken wordt dagelijks door onze koks vers bereid. Waar kiest u voor vanavond? Wordt dit een pasta pesto met kip of een Hollandse ovenschotel naar oma’s recept? De maaltijd hoeft u enkel een paar minuten in de magnetron op te warmen en daarna kunt u al genieten van een warme en verse avondmaaltijd!